Intro:

Det har hänt en hel del sen senast. Bygget är i det skedet där det ska klarlackas, dekaler ska på och sen mer klarlack. Alla hjuldetaljer och andra smådetaljer ska fixas till. Det är i detta stadie som man ofta blir lite vemodig och inte riktigt vet var man ska börja, i alla fall för mig som inte har fler än knappt fem byggsatser under bältet.

Idag blir en samling bilder som sammanfattar en hel massa steg. Det som har gjorts är att jag har klarlackat hela planet, målat vapen, vädrat hjulställ och detaljer. Jag har därefter applicerat alla dekaler på flygplanet, de dekaler som återstår är de på Sidewinder och AMRAAM-missilerna, annars är extratankar och balkar helt klara med dekaler på plats.

Jag har samlat ihop alla vita delar för hjulställ och limmat främre hjulställ samt huvudställ. Jag hittade också ett par delar som jag glömt måla på ramarna så dessa fick ett par lager vitt på sig. Just sådana saker när man hittar grejor man glömt gör att det blir ryckigt och man får hoppa tillbaks lite i planerna. Det blir viss fördröjning av det andra och det kan leda till att man slarvar. Jag börjar känna mig rastlös att få färdigt allt nu, så jag kanske klipper lite i hörnen...Smile

Många bilder idag, mer beskrivningar under varje bild.

Lägg till kommentar